Снимка European People`s Party, уикипедия Премиерът на Гърция отправи обръщение към нацията

...
Снимка European People`s Party, уикипедия Премиерът на Гърция отправи обръщение към нацията
Коментари Харесай

Мицотакис: Гърция е изправена пред стихийно бедствие

Снимка European People`s Party, уикипедия 

Премиерът на Гърция насочи послание към нацията измежду естествените бедствия в страната. Гърция претърпява стихийно злополучие с невиждани мащаби. 586 пожара са избухнали в течение на няколко дни в разнообразни региони на страната. Това съобщи министър председателят Кириакос Мицотакис в послание към нацията, което беше излъчено от държавната телевизия ЕРТ1, представена от БГНЕС.

" Последните дни бяха едни от най-тежките за нашата страна за последните десетилетия. Ние се борим и продължаваме да се борим с всички сили с огъня. Изправени сме пред стихийно злополучие с невиждани мащаби: за няколко дни във всички краища на Гърция избухнаха 586 пожара. Пожари, които породиха поради невижданите жеги и дългите месеци суша. Те в този момент доста мъчно могат да бъдат потушени “, сподели Мицотакис.

Той благодари на страните, които са предложили помощ в битката с огнената буря. „ Много страни към този момент ни оказват помощ с механически средства и личен състав. Благодаря им за солидарността. Но на първо място благодаря на всички, които се борят с огъня на място “, добави министър председателят, пише .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР